Γυμναστική στο σπίτι: 4 τρόποι που θα σε κάνουν “κορμάρα”!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και τα ρούχα γίνονται όλο και πιο….κοντά! Φορέματα, φούστες, σορτσάκια, μαγιό έχουν την τιμητική τους στην ντουλάπα μας. Τί γίνεται όμως όταν δεν νιώθουμε έτοιμες ακόμα για να δείξουμε τα….κάλλη μας; Ακόμα και αν δεν έχετε χρόνο ή χρήμα για το γυμναστήριο υπάρχουν τρόποι για να «ξεσκουριάσετε» και να τονώσετε το σώμα σας ενώ βρίσκεστε μέσα στο σπίτι!

Ο γνωστός personal trainer και ιδιοκτήτης του «Reborn Training» στο Παλαιό Φάληρο Νίκος Στρατίκης μας δίνει 4 τρόπους για να γυμνάσουμε χέρια – πόδια ώστε να εντυπωσιάσουμε στην επόμενή μας εμφάνιση!

Πόδια για μίνι φορέματα
Πάρε την καρέκλα της τραπεζαρίας σου κ κανε 3 ως 5 σετ των 15 επαναλήψεων καθίσματα ( squat)… & φτιάξε πόδια γραμμωμένα κ δυνατά άμεσα !!

Γάμπες στιλέτο!
Κράτησε σε τεντωμένα χέρια η στην αγκαλιά σου κάτι με βάρος απο 5kg-10kg( πχ ενα γεμάτο σακίδιο , 2 δοχεία με νερό η ακόμη κ το μωρακι σας ) κάντε 3 εώς 5 σετ των 20 επαναληψεων κ φτιάξτε πόδια έτοιμα για γόβες ..!

Γλουτοί έτοιμοι για… το αγαπημένο σας brazil μαγιό …!!
Ξαπλώστε ανάσκελα με τα πόδια σας λυγισμένα κ ακουμπισμένα με τις γάμπες σας πάνω στο κρεβάτι η τον καναπέ σας…Κάντε γέφυρες ανασηκώνοντας κ σφίγγοντας τους γλουτούς σας για 5 σετ των 20 επαναλήψεων κ Σε λίγο καιρό θα πάρετε το αποτέλεσμα που σας αξίζει πραγματικά !!!!

Θέλω Χέρια ίσια κ λεπτά τώρα…
Μην χάνεις χρόνο… πάρε τώρα απο το ντουλάπι σου κάτι που να έχει βάρος 1kg-3kg k δούλεψε κάμψεις δικέφαλων ( μπράτσο ), εκτάσεις και άρσεις ώμων από 3 σετ των 15 επαναλήψεων κ δες τα χέρια σου τόσο γραμμωμένα οσο ποτέ …!!!

 

Αρχική δημοσίευση στο HealthPro