Λύσεις για τα περιττά κιλά!

nikos-stratikis290Γεννημένος στον Πόρο πριν από 31 χρόνια, ο Νίκος Στρατίκης έκανε από μικρός περήφανο το νησί του αφού τα μετάλλια και οι διακρίσεις στον στίβο κοσμούσαν το δωμάτιό του! Μόλις έκλεισε τα 18, αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό του. Σπούδασε στην γυμναστική Ακαδημία και άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με το personal training από το 2000. Πριν από 3 χρόνια υλοποίησε έναν μεγάλο του στόχο! Να ανοίξει τον δικό του χώρο που θα μπορεί να γυμνάζει τον κόσμο και να τον βοηθάει! Από το 2010 είναι ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου Reborn training!

-Συνεχώς τα media πυρπολούν με συμβουλές δίαιτας και γυμναστικής! Έχουν αποτέλεσμα τα όσα διαβάζουμε;
«Θα πω αυτό που πιστεύω και ας μην αρέσει σε πολλούς… Απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο σε κόσμο που κάνει καταχρήσεις στα πάντα! Απλά και μόνο αν τις κόψει, μια βελτίωση θα τη δει. Το ιδανικό είναι να πάει το άτομο σε έναν σωστό γυμναστή ή διατροφολόγο, να κάνει μια σωστή εξέταση αίματος και να δει τι πραγματικά του ταιριάζει και αυτό θα του επιφέρει το αποτέλεσμα»!

-Τώρα στις γιορτές όλοι τσιμπάμε παραπάνω και παίρνουμε κάποια κιλά. Πες μας έναν «μαγικό» τρόπο να τα εξαφανίσουμε μετά…
«Ο μαγικός τρόπος είναι να χαρακτηρίζουν το σώμα μας σαν ένα ταμείο! Αν θες τις γιορτές να φας πολλά μελομακάρονα να μειώσεις κάποιες άλλες περιττές θερμίδες όπως χυμούς, αναψυκτικά και άλλα. Μειώνεις κάτι για να ανεβάσεις κάτι που είναι απολαυστικό εκείνη τη περίοδο. Αν θέλεις μετά να απαλλαχτείς από τα περιττά κιλά των εορτών χρειάζεται αρκετή αερόβια γυμναστική. Και υπομονή! Δεν γίνεται κάποια κιλά που τα πήρες σε 15 μέρες, θα τα χάσεις στον τριπλάσιο χρόνο»!